e-Learning

Svakodnevno imamo potrebu za edukacijom i bitno nam je da su edukacijski sadržaji odmah dostupni.

Upravo je e-Learning (online učenje za koje vam ne treba klasična učionica i predavač) efikasan i najisplativiji oblik učenja kako za pojedince tako i za tvrtke.

Ova vrsta učenja se odnosi na prijenos znanja i vještina putem računala a učiti se može bilo kada i bilo gdje jer su edukativni materijali dostupni 24 sata tjedno.

Imamo pravo rješenje za Vas ukoliko nemate vremena za odlaske na edukacije ili želite uvijek imati platformu koja Vam može pomoći u bilo kojem trenutku!

Naši e-Learning sadržaji su dopuna postojećim učioničkim edukacijama. Ovakav kombinirani način učenja (tzv. Blended learning) pokazao se kao najučinkovitiji, polaznici u kraćem vremenu nauče više a stečena znanja duže pamte i bolje primjenjuju u svakodnevnom poslu.

U ponudi imamo standardne e-Learning edukacijske teme a naš tim je u mogućnosti razviti specifične sadržaje po narudžbi baš za Vašu organizaciju.

Pozovite nas na kratki operativni sastanak kako bismo Vam prezentirali svoja iskustva u primjeni e-Learninga u poslovanju.

Slobodno nam se obratite na ilba@ilba.eu