Kutak za edukaciju

Testiraj svoje znanje

Želiš li provjeriti svoje znanje, prijavi se na newsletter i kreni u rješavanje testova koje smo pripremili za tebe iz područja javne nabave. Baza testova se konstantno širi stoga, ako si već riješio testove, vrati se ponovno i pogledaj što smo novo pripremili. Vaša edukacija naša je zadaća.

Još samo korak do provjere znanja

Korisni linkovi

Postavi pitanje

Ne znate kako protumačiti neku odredbu iz područja javne nabave, kreirate dokumentaciju o nabavi i nisu siguran kako primijeniti odredbu zakon ili pravilnika, zapeli ste u pregledu i ocjeni ponuda, imate neka druga pitanja iz područja javne nabave, pitajte nas, rado ćemo Vam odgovoriti.

Provjeri moj certifikat javne nabave

Ne znate kada Vam ističe trenutni certifikat, ispunite podatke i mi ćemo učinit provjeru za Vas. Rok trajanja certifikata šaljemo na Vašu email adresu.

Predavači Marijana Šperanda i Saša Miroslavić, predivni, nimalo monotoni. Vrlo profesionalni i spremni na svako pitanje, odgovor, debatu i zajedničke zaključke s polaznicima. Meni jedno od (naj)boljih predavanja. Predavačima i organizatorima svaka pohvala.

Javna nabava

Organizacija seminara, odabir tema i predavača vrlo profesionalno, kvalitetno, edukacija na visokoj razini. Interaktivno sudjelovanje, razmjena mišljenja i znanja stečena u praksi. Toplo preporučam ILBA edukacije svima.

Javna nabava

Čista petica

Javna nabava

Odlično predavanje, jedva čeka sljedeće. Hvala Vam.

Javna nabava

Preporuči nas