NARUČITE IN-HOUSE EDUKACIJE PREMA VAŠIM POTREBAMA

ILBA u području javne nabave stavlja naglasak na praksu i savjetovanje kod konkretnih i stvarnih situacija iz pogleda naručitelja i ponuditelja.

Možemo Vam ponuditi osmišljene edukacije iz područja javne nabave samo za Vas prema Vašim potrebama u Vašim ili našim prostorima.

Priprema radionica na računalima s online prikazima iz područja javne nabave orijentiranim na rad s računalom.

Prednost je takvog pristupa što se konkretni sadržaji u potpunosti prilagođavaju specifičnostima industrije i samog korisnika. U suradnji s naručiteljem, pripremaju se i posebni materijali koje dobivaju polaznici te se biraju primjeri i vježbe.

Polaznici su slobodniji u postavljanju pitanja i diskusijama, a rezultat je bolja fokusiranost na stvarne poslovne potrebe naručitelja.

Ukoliko su grupe tako formirane, sadržaj se prilagođava i njihovoj strukturi. Ujedno, prilagođava se i mjesto te vrijeme održavanja edukacije. Mjesto održavanja edukacija moguće je organizirati u prostorijama ILBA-e na adresi Andrije Žaje 61, 6 kat, dvorana Jarun i dvorana Bundek.

Dvorana Bundek

Dvorana Jarun

Što naši klijenti dobivaju?
Dobivaju kombinaciju teorijskih znanja i praktičnih iskustava, s velikom količinom popratnih materijala i on-line literature (primjeri i predlošci dokumenata, evaluacijski materijali, kontrolne liste, obrasci za samoprocjenu, opisi primjera dobre poslovne praske iz pojedinih industrija te popisi zanimljivih web stranica, regulativa i institucija).

Kroz ILBA obrazovne programe prošlo je preko 1000 polaznika iz 60-tak renomiranih privatnih tvrtki i tijela javne vlasti.

Iskustvo pripreme In-house seminara ILBA je stekla u dugogodišnjoj suradnji s nekima od najvećih hrvatskih kompanija i javnim sektorom.

Slobodno nam se obratite i zatražite ponudu