Koraci u provedbi otvorenog postupka javne nabave s ključnim točkama i značajkama uz prikaz prakse DKOMa i VUS RH

Održano predavanje na temu „Koraci u provedbi otvorenog postupka javne nabave s ključnim točkama i značajkama uz prikaz prakse DKOMa i VUS RH“ zračilo je pozitivnom energijom polaznika i predavača. Uz zajedničku sinergiju, rasprave, prenošenje znanja potrajalo i više od planiranog vremena. 🙂

Zahvaljujemo se našim divnim predavačima Marijani Šperandi, Zvonimiru Jukiću i Saši Miroslaviću.

Predavanje je održano u predivnoj dvorani hotela Westin, te su polaznici mogli u ugodnom ambijentu uživati uz okrjepu, ručak i kave. Jako smo ponosni i zadovoljni na ocjene polaznika. Takva nas potpora jača, te spremno koračamo prema još kvalitetnijim edukacijama u budućnosti.

Sažetost i jezgrovit webinar

Javna nabava

Odlično predavanje, jedva čeka sljedeće. Hvala Vam.

Javna nabava

Odlični predavači i organizacija

Javna nabava

Čista petica

Javna nabava

Zanimljivi predavači i osvrti na najvažnije teme iz područja javne nabave.

Javna nabava

Dobra organizacija i raspored predavanja, Goran Vojković je odličan predavač.

Uredsko poslovanje

Aktualne teme sa osvrtom na rješenja Dkoma

Javna nabava

Birate dobre suradnike – predavače i tako i nastavite. Teme su aktualne i svima preporučujem ILBU.

Javna nabava

Predavači Marijana Šperanda i Saša Miroslavić, predivni, nimalo monotoni. Vrlo profesionalni i spremni na svako pitanje, odgovor, debatu i zajedničke zaključke s polaznicima. Meni jedno od (naj)boljih predavanja. Predavačima i organizatorima svaka pohvala.

Javna nabava

Prisustvovala sam vašem Božićnom webinaru i sada ponovno ovom. Zaista ste me oduševili idejom i proaktivnošću. Webinari su mi došli kao mali festival javne nabave 🙂 U kratkom vremenskom intervalu obradili ste mnoštvo vrlo zanimljivih i aktualnih tema sa vrhunskom predavačima. Hvala vam na tome i radujem se svakom ovakvom novom webinaru. Ocjena 5+ 🙂

Javna nabava

Organizacija seminara, odabir tema i predavača vrlo profesionalno, kvalitetno, edukacija na visokoj razini. Interaktivno sudjelovanje, razmjena mišljenja i znanja stečena u praksi. Toplo preporučam ILBA edukacije svima.

Javna nabava