NAJČEŠĆI PROPUSTI U POSTUPCIMA JAVNE NABAVE, IZRADA ODGOVORA NA ŽALBU I NAČELA JAVNE NABAVE

25. travnja 2022. godine, Helena Plemenik dipl. iur. i Matija Mikac mag.oec. održali su odlično predavanje na temu „Najčešći propusti u postupcima javne nabave, izrada odgovora na žalbu i načela javne nabave“. Predavači su iz bogatog radnog iskustva prenijeli svoja znanja i praksu.

Polaznicima smo osigurali ugodno predavanje u našim prostorijama te odličan ručak prema izboru. Jako smo ponosni i zadovoljni na ocjene polaznika. Takva nas potpora jača, te spremno koračamo prema još kvalitetnijim edukacijama u budućnosti.

Birate dobre suradnike – predavače i tako i nastavite. Teme su aktualne i svima preporučujem ILBU.

Javna nabava

Odlični predavači i organizacija

Javna nabava

Predavači Marijana Šperanda i Saša Miroslavić, predivni, nimalo monotoni. Vrlo profesionalni i spremni na svako pitanje, odgovor, debatu i zajedničke zaključke s polaznicima. Meni jedno od (naj)boljih predavanja. Predavačima i organizatorima svaka pohvala.

Javna nabava

Aktualne teme sa osvrtom na rješenja Dkoma

Javna nabava

Dobra organizacija i raspored predavanja, Goran Vojković je odličan predavač.

Uredsko poslovanje

Prisustvovala sam vašem Božićnom webinaru i sada ponovno ovom. Zaista ste me oduševili idejom i proaktivnošću. Webinari su mi došli kao mali festival javne nabave 🙂 U kratkom vremenskom intervalu obradili ste mnoštvo vrlo zanimljivih i aktualnih tema sa vrhunskom predavačima. Hvala vam na tome i radujem se svakom ovakvom novom webinaru. Ocjena 5+ 🙂

Javna nabava

Sažetost i jezgrovit webinar

Javna nabava

Odlično predavanje, jedva čeka sljedeće. Hvala Vam.

Javna nabava

Organizacija seminara, odabir tema i predavača vrlo profesionalno, kvalitetno, edukacija na visokoj razini. Interaktivno sudjelovanje, razmjena mišljenja i znanja stečena u praksi. Toplo preporučam ILBA edukacije svima.

Javna nabava

Zanimljivi predavači i osvrti na najvažnije teme iz područja javne nabave.

Javna nabava

Čista petica

Javna nabava