Postupanja u žalbenim i upravnim postupcima, primjena ENP-a i čl.293, primjeri iz prakse DKOM

Održano predavanje na temu „Postupanja u žalbenim i upravnim postupcima, primjena ENP-a i čl.293, primjeri iz prakse DKOM“. Ovim predavanjem otvorena je jesenska sezona odličnih edukacija koje smo pripremili za naše polaznike.

Zahvaljujemo se našim divnim predavačima:

Predavanje je održano u dvorani Bundek koja se nalazi u sklopu naše Ustanove za obrazovanje. Polaznici su mogli pratiti edukaciju u ugodnom ambijentu te smo osigurali okrjepu, ručak i kave. Ocjene predavanju su odlične, stoga pridružite nam se u jesenskom programu edukacija.

Pridružite nam se

Aktualne teme sa osvrtom na rješenja Dkoma

Javna nabava

Prisustvovala sam vašem Božićnom webinaru i sada ponovno ovom. Zaista ste me oduševili idejom i proaktivnošću. Webinari su mi došli kao mali festival javne nabave 🙂 U kratkom vremenskom intervalu obradili ste mnoštvo vrlo zanimljivih i aktualnih tema sa vrhunskom predavačima. Hvala vam na tome i radujem se svakom ovakvom novom webinaru. Ocjena 5+ 🙂

Javna nabava

Sažetost i jezgrovit webinar

Javna nabava

Odlično predavanje, jedva čeka sljedeće. Hvala Vam.

Javna nabava

5

Javna nabava

Čista petica

Javna nabava

Odlični predavači i organizacija

Javna nabava

Predavači Marijana Šperanda i Saša Miroslavić, predivni, nimalo monotoni. Vrlo profesionalni i spremni na svako pitanje, odgovor, debatu i zajedničke zaključke s polaznicima. Meni jedno od (naj)boljih predavanja. Predavačima i organizatorima svaka pohvala.

Javna nabava

Znam da bi za organizatora bilo dobro da je dvorana puna slušatelja, ali odgovaraju mi ovakva predavanja s manjim brojem sudionika. Interakcija je bolja.

Javna nabava

Zanimljivi predavači i osvrti na najvažnije teme iz područja javne nabave.

Javna nabava

Svidjele su mi se teme i način na koji su prezentirane

Javna nabava

Organizacija seminara, odabir tema i predavača vrlo profesionalno, kvalitetno, edukacija na visokoj razini. Interaktivno sudjelovanje, razmjena mišljenja i znanja stečena u praksi. Toplo preporučam ILBA edukacije svima.

Javna nabava

Birate dobre suradnike – predavače i tako i nastavite. Teme su aktualne i svima preporučujem ILBU.

Javna nabava

Edukacija je bila vrhunska!

Javna nabava